Izdelava spletnih strani, spletnih trgovin in aplikacij

Dobro poznavanje CMS orodij in razvoj lastnega CMS orodja nam omogoča, da vam lahko hitro izdelamo učinkovite spletne strani po vaših željah. V naši spletni trgovini se račun generira avtomatično, kar vam olajša delo.
Pokličite 01 759 02 72, ali pišite uros.ostir@prolog.si

Izdelujemo zahtevne spletne aplikacije po vaših željah.

spletni konfigurator spletni obračun sinhronizacija sistemov
Izdelali smo konfigurator za
kolesa CULT in KRPAN
Razvili smo spletni sistem za
obračun študentskega dela
Povezava spletnih sistemov
in procesov v podjetju
KONFIGURATOR OBRAČUN NAROČILA
Eksperimentalno smo postavili
konfigurator za centralno ogrevanje

Za podjetje AS Blisk d.o.o. smo razvili spletni sistem za šoferje. Sistem omogoča pregled ponudbe dela. Podoben sistem smo razvili za nemško podjetje StepJobs.

DELTA Transport d.o.o., Zagreb
T.L.Sirk d.o.o.
Naklo d.o.o., Logatec
Komunalno podjetja Logatec d.o.o.
KSP Sežana d.o.o.
Zarja d.o.o., Novo mesto
Komunala Ajdovščina
01 759 02 72
Cena: 2.990,00 - 4.790,00 € Cena: 1.440,00 - 2.790,00 € Cena: 99,00 - 290,00 € na mesec

 

mojBLOK LONA Booking sistem
Upravljanje večstanovanjskih stavb/blokov ureja zakonodaja. Izvajajo ga lastniki sami ali pa izbrani upravnik. Razvili smo spletni sistem mojBLOK, ki poenostavi deljenje stroškov in obveščanje lastnikov stanovanj. Poslovanje upravnika je transparentno. Zahteva po povezovanju in usklajenem delovanju med naročnikom, dobaviteljem in logistom je nujna. Sistem LONA je prerasel iz prvotne zahteve po enoličnem in pravilnem označevanju blaga v moderen koncept medsebojnega sporočanja in obveščanja udeležencev v procesu 'naročanje-proizvodnja-dostava'.  
Reference  

NAKLO Logatec, Servostan d.o.o., KSPD d.d. Sežana, Zarja d.o.o. Novo mesto, JP Komunala Laško, d.o.o., DOM Koper d.o.o., KSD d.o.o. Ajdovščina

 
info@prolog.si http://www.lona.si/
Cena: 190,00 € - 290,00 € na mesec Cena: 144,00 - 1.440,00 € na leto

Knjige, članki in terapevtske zgodbe
Seveda sem/smo zadovoljni z delom. Spletna stran deluje brez težav, s komunikacijo nimamo težav in vedno si pripravljen pomagati, če sama pozabim določene korake, ki so potrebni za urejanje vsebin.
Katja B.


ENERGIJSKI NAKIT / Tomaž Adam
Že nekaj časa sem iskal primerno spletno trgovino za svoje unikatne izdelke, nakar sem naletel na Uroša, ki je direktor podjetja PROLOG d.o.o.. Od samega začetka me je presenetila njegova ažurnost in posluh za moje ideje in potrebe. Spletna trgovina je zelo pregledna in enostavna za urejanje vsebine, katero po predhodnih nastavitvah urejam popolnoma sam. Zelo rad sodelujem z PROLOG d.o.o. iz Logatca in jih toplo priporočam vsem, ki iščete kvalitetno in cenovno ugodno spletno storitev!


DP Agencija d.o.o. / Damjan M.
V DP Agenciji d.o.o., smo se odločili za sodelovanje z družbo Prolog d.o.o., glede postavitve spletnih strani, z namenom, da strankam in zainteresirani javnosti predstavimo naše storitve na spletu. Z veseljem ugotavljamo, da je bila postavitev spletnih strani uspešna, pri čemer posebej poudarjamo, da je upravljanje same spletne strani uporabniku prijazno in omogoča v celoti zadovoljitev potreb dajanja informacij strankam o predstavitvi storitev in obveščanju zainteresirane javnosti o aktualnih temah. Posebej se zahvaljujemo direktorju, g. Urošu Oštirju, za konstruktivne predloge in pomoč pri implementaciji idej glede postavitve spletne strani.