Izdelava spletnih strani, spletnih trgovin in aplikacij

Dobro poznavanje CMS orodij in razvoj lastnega CMS orodja nam omogoča, da vam lahko hitro izdelamo učinkovite spletne strani po vaših željah. V naši spletni trgovini se račun generira avtomatično, kar vam olajša delo.
Pišite nam na: uros.ostir@prolog.si

Zakaj izbrati nas?


32
LET IZKUŠENJ

453
IZDELANIH STRANI

6
VELIKIH REŠITEV

31
DNI DENAR NAZAJ

Smo hitri, natančni in prilagodljivi,
za vaše spletne strani napišemo besedila, izdelamo fotografije in videe.

Zadnje spletne strani

Avocado center Logatec
Avocado center Logatec

Pridruži se nam in poišči v naši ponudbi dejavnost ali vadbo, ki bo tvoje telo naredila bolj gibljivo, tvojega duha pa bogatejšega in bolj radostnega. Na voljo so joga, ples, meditacije, zvočne kopeli in še veliko drugih zanimivih dogodkov...
VEČ

Špela Šumec
Špela Šumec

Da praznujemo in poglobimo življenje, našo življenjsko pot, naše darove in našo nežnost, divjost in pristnost.
VEČ

Velika orgonit piramida obilja, Citrin, karneol, granat, roža življenja
Velika orgonit piramida obilja

Kadar na življenjskih prelomnicah in ob pomembnih odločitvah potrebujemo vzpodbudo in zaščito, nudi orgonitna piramida s kombinacijo treh izjemno močnih kristalov vso potrebno podporo, jasen fokus in samozavest. Ker je velika, je podpora ravno tako velika.
VEČ

Unikatne (p)osebne grafike
Pisana Grafika

Grafike za lepe spomine in lažji vsak dan.
Pokličite nas: 031 795 438 ali nam pišite: info@embalazar.si
VEČ

  

Knjige, članki in terapevtske zgodbe
Seveda sem/smo zadovoljni z delom. Spletna stran deluje brez težav, s komunikacijo nimamo težav in vedno si pripravljen pomagati, če sama pozabim določene korake, ki so potrebni za urejanje vsebin.
Katja B.


ENERGIJSKI NAKIT / Tomaž Adam
Že nekaj časa sem iskal primerno spletno trgovino za svoje unikatne izdelke, nakar sem naletel na Uroša, ki je direktor podjetja PROLOG d.o.o.. Od samega začetka me je presenetila njegova ažurnost in posluh za moje ideje in potrebe. Spletna trgovina je zelo pregledna in enostavna za urejanje vsebine, katero po predhodnih nastavitvah urejam popolnoma sam. Zelo rad sodelujem z PROLOG d.o.o. iz Logatca in jih toplo priporočam vsem, ki iščete kvalitetno in cenovno ugodno spletno storitev!


DP Agencija d.o.o. / Damjan M.
V DP Agenciji d.o.o., smo se odločili za sodelovanje z družbo Prolog d.o.o., glede postavitve spletnih strani, z namenom, da strankam in zainteresirani javnosti predstavimo naše storitve na spletu. Z veseljem ugotavljamo, da je bila postavitev spletnih strani uspešna, pri čemer posebej poudarjamo, da je upravljanje same spletne strani uporabniku prijazno in omogoča v celoti zadovoljitev potreb dajanja informacij strankam o predstavitvi storitev in obveščanju zainteresirane javnosti o aktualnih temah. Posebej se zahvaljujemo direktorju, g. Urošu Oštirju, za konstruktivne predloge in pomoč pri implementaciji idej glede postavitve spletne strani.