Izdelava spletnih strani, spletnih trgovin in aplikacij

Dobro poznavanje CMS orodij in razvoj lastnega CMS orodja nam omogoča, da vam lahko hitro izdelamo učinkovite spletne strani po vaših željah. V naši spletni trgovini se račun generira avtomatično, kar vam olajša delo.
Pokličite 01 759 02 72, ali pišite uros.ostir@prolog.si

ENERGIJSKI NAKIT

Energijski nakit z vgrajenimi informiranimi simboli ima dvojno moč delovanja. Kristali Kamene strele, ki jih vgradim v nakit imajo največjo moč aktivacije in čiščenja, zato nakit čisti negativne vibracije in vzorce, ki se nahajajo globoko v nas samih ter nas ovirajo v pritegovanju obilja. Informirani simboli pa nam pomagajo, da se uskladimo z energijo, ki jo želimo pritegniti v svoje življenje.

 

Družinski in terapevtski center POGLED

Z veseljem sporočamo, da smo v Zavodu Pogled ponovno izdali knjigo Celostni razvoj otroških možganov. Knjiga je letos izšla v drugi izdaji in povsem prenovljeni podobi.

O KNJIGI
Celostni razvoj otroških možganov; 12 revolucionarnih metod, s katerimi spodbujamo razvoj otroških možganov

 

Klub SILVERLINE - moj les


Za mojstre in hobi mojstre za vse ki ste zaljubljeni v les.

Oblič TRITON 18cm za tesarje, mizarje. Neverjetnih 348€ za odlični ročni elektrinični oblič TRITON 180 mm / 1500W

 

Knjige, članki in terapevtske zgodbe
Seveda sem/smo zadovoljni z delom. Spletna stran deluje brez težav, s komunikacijo nimamo težav in vedno si pripravljen pomagati, če sama pozabim določene korake, ki so potrebni za urejanje vsebin.
Katja B.


ENERGIJSKI NAKIT / Tomaž Adam
Že nekaj časa sem iskal primerno spletno trgovino za svoje unikatne izdelke, nakar sem naletel na Uroša, ki je direktor podjetja PROLOG d.o.o.. Od samega začetka me je presenetila njegova ažurnost in posluh za moje ideje in potrebe. Spletna trgovina je zelo pregledna in enostavna za urejanje vsebine, katero po predhodnih nastavitvah urejam popolnoma sam. Zelo rad sodelujem z PROLOG d.o.o. iz Logatca in jih toplo priporočam vsem, ki iščete kvalitetno in cenovno ugodno spletno storitev!


DP Agencija d.o.o. / Damjan M.
V DP Agenciji d.o.o., smo se odločili za sodelovanje z družbo Prolog d.o.o., glede postavitve spletnih strani, z namenom, da strankam in zainteresirani javnosti predstavimo naše storitve na spletu. Z veseljem ugotavljamo, da je bila postavitev spletnih strani uspešna, pri čemer posebej poudarjamo, da je upravljanje same spletne strani uporabniku prijazno in omogoča v celoti zadovoljitev potreb dajanja informacij strankam o predstavitvi storitev in obveščanju zainteresirane javnosti o aktualnih temah. Posebej se zahvaljujemo direktorju, g. Urošu Oštirju, za konstruktivne predloge in pomoč pri implementaciji idej glede postavitve spletne strani.