Izdelava spletnih strani, spletnih trgovin in aplikacij

Dobro poznavanje CMS orodij in razvoj lastnega CMS orodja nam omogoča, da vam lahko hitro izdelamo učinkovite spletne strani po vaših željah. V naši spletni trgovini se račun generira avtomatično, kar vam olajša delo.
Pišite nam na: uros.ostir@prolog.si

Zadnje izdelane spletne strani

                     

Detektivsko delo / Pravno svetovanje / Upravljanje stanovanj
http://www.dp-agencija.si/

Komunalno podjetje Logatec
http://www.kp-logatec.si/2018/

Clavis Prosperitatis Societas Europea je bila ustanovljena leta 2018 kot prva evropska delniška družba v Sloveniji z vizijo postati uveljavljena strokovna ustanova za rastočo digitalizacijo na finančnih trgih in razvoja virtualnih plačilnih sredstev skozi uporabo blockchain tehnologije.
https://www.clavis-prosperitatis.eu/

prof. Andreja Brenčič Vukmir / Specialistka zakonske in družinske terapije
http://www.pogled.si/

Gasimo ogenj, rešujemo življenja, prižigamo iskre upanja.
http://www.pgd-dolnji-logatec.si/

Avtoservis Gruden d.o.o., Tržaška cesta 85, 1370 Logatec
http://www.as-gruden.si/

Sistem za evidenco delovnega časa
https://www.eportir.si/si/index.php

ASTROLOGIJA / ORGONITI / VILINSKI SIMBOLI
http://www.orgonit-astro.com/

Tisk, oblikovanje letakov,...
http://www.embalazar.si/

V 21 letih smo izdelali 453 spletnih strani.

 

      

Knjige, članki in terapevtske zgodbe
Seveda sem/smo zadovoljni z delom. Spletna stran deluje brez težav, s komunikacijo nimamo težav in vedno si pripravljen pomagati, če sama pozabim določene korake, ki so potrebni za urejanje vsebin.
Katja B.


ENERGIJSKI NAKIT / Tomaž Adam
Že nekaj časa sem iskal primerno spletno trgovino za svoje unikatne izdelke, nakar sem naletel na Uroša, ki je direktor podjetja PROLOG d.o.o.. Od samega začetka me je presenetila njegova ažurnost in posluh za moje ideje in potrebe. Spletna trgovina je zelo pregledna in enostavna za urejanje vsebine, katero po predhodnih nastavitvah urejam popolnoma sam. Zelo rad sodelujem z PROLOG d.o.o. iz Logatca in jih toplo priporočam vsem, ki iščete kvalitetno in cenovno ugodno spletno storitev!


DP Agencija d.o.o. / Damjan M.
V DP Agenciji d.o.o., smo se odločili za sodelovanje z družbo Prolog d.o.o., glede postavitve spletnih strani, z namenom, da strankam in zainteresirani javnosti predstavimo naše storitve na spletu. Z veseljem ugotavljamo, da je bila postavitev spletnih strani uspešna, pri čemer posebej poudarjamo, da je upravljanje same spletne strani uporabniku prijazno in omogoča v celoti zadovoljitev potreb dajanja informacij strankam o predstavitvi storitev in obveščanju zainteresirane javnosti o aktualnih temah. Posebej se zahvaljujemo direktorju, g. Urošu Oštirju, za konstruktivne predloge in pomoč pri implementaciji idej glede postavitve spletne strani.