Programske rešitve PROLOG

Izdelujemo in vzdržujemo programe po naročilu. Svetujemo in nudimo pomoč na daljavo. Pokličite nas 01 759 02 72 ali nam pišite info@prolog.si.

PORTIR je program za evidenco delovnega časa

Portir je sodobno in hkrati preprosto informacijsko orodje za beleženje in evidenco delovnega časa na podlagi pravil, ki jih uporabljate v svojem podjetju. Zelo je prilagodljiv in povsem obvladljiv.

Ena oseba ob svojem rednem delu zlahka opravi z njim.

Več informacij na spletni strani
https://www.eportir.si/si/

 

Zelo sem zadovoljna, da sem se odločila preizkusiti program za registracijo delovnega časa Portir. Moj predhodni program je omogočal le registracijo preko NFC telefonov in nudil le seštevke ur. Za vse ostalo sem potrebovala še dodatne evidence v treh excellovih tabelah in veliko mučnega, ročnega dela. V podjetju nas je 16,  razsejani smo na treh lokacijah, delo poteka v različnih režimih. Ravno tu pa nam pride prav Portir, ki  je fleksibilen, omogoča več različnih načinov registracije, ki ne zahtevajo Dodatnega visokega finančnega vložka ali pa sploh ne. Možnosti registracije so raznolike, npr. na obstoječem računalniku, s tablico, s telefonom z NFC funkcijo ali s terminalom, ki ga dobavi podjetje Prolog. Mi smo se poslužili računalnikov in tablice, terenski delavec se registrira s telefonom na točki, kjer je NFC nalepka.

Program nudi veliko, ogromno in je celovit ter enostaven za uporabo, ko ga enkrat osvojiš. Ni potrebno veliko, le malo prakse skozi prva dva meseca in že ga imaš v malem prstu. Na začetku se je potrebno posvetiti nastavitvam in vnosu začetnih stanj, pri Čemer se splača biti temeljit. Čas, ki ga temu nameniš se potem bogato obrestuje, saj so potem tudi podatki merodajni in zanesljivi. Ne potrebujemo več nobenih dodatnih evidenc, ker Portir vodi tudi dopuste in bolniške. Ob kakršnikoli dilemi na daljavo pomaga Uroš, ki uredi, razloži vse na 1-2-3. Zelo odziven. Program ni dokončen, fantje v Prologu ga še vedno stalno po malem pilijo in izpopolnjujejo, tudi na željo stranke.

Z veseljem ga priporočam naprej.

Tatjana Poženel, dir.
TOSKANA d.o.o., Ljubljanska c. 19, 1360 Vrhnika, Slovenija
+386 1 755 28 56