Mnenja o nas

Knjige, članki in terapevtske zgodbe
Seveda sem/smo zadovoljni z delom. Spletna stran deluje brez težav, s komunikacijo nimamo težav in vedno si pripravljen pomagati, če sama pozabim določene korake, ki so potrebni za urejanje vsebin.
Zavod POGLED / Katja B.


Že nekaj časa sem iskal primerno spletno trgovino za svoje unikatne izdelke, nakar sem naletel na Uroša, ki je direktor podjetja PROLOG d.o.o.. Od samega začetka me je presenetila njegova ažurnost in posluh za moje ideje in potrebe. Spletna trgovina je zelo pregledna in enostavna za urejanje vsebine, katero po predhodnih nastavitvah urejam popolnoma sam. Zelo rad sodelujem z PROLOG d.o.o. iz Logatca in jih toplo priporočam vsem, ki iščete kvalitetno in cenovno ugodno spletno storitev!
ENERGIJSKI NAKIT / Tomaž Adam


V DP Agenciji d.o.o., smo se odločili za sodelovanje z družbo Prolog d.o.o., glede postavitve spletnih strani, z namenom, da strankam in zainteresirani javnosti predstavimo naše storitve na spletu. Z veseljem ugotavljamo, da je bila postavitev spletnih strani uspešna, pri čemer posebej poudarjamo, da je upravljanje same spletne strani uporabniku prijazno in omogoča v celoti zadovoljitev potreb dajanja informacij strankam o predstavitvi storitev in obveščanju zainteresirane javnosti o aktualnih temah. Posebej se zahvaljujemo direktorju, g. Urošu Oštirju, za konstruktivne predloge in pomoč pri implementaciji idej glede postavitve spletne strani.
DP Agencija d.o.o. / Damjan M.

Spletni konfigurator koles za B2B in B2C
Pri izdelavi internetnih strani je podjetje Prolog idealen partner. Nudijo tako oblikovno kot vsebinsko prilagodljivost internetnih strani ter hitro odzivnost, kar je v današnjem času zelo pomembno.
VIZIJA SPORT d.o.o. / Uroš Gnezda


Interna knjižnica in program da došlo pošto
Spoštovani,
Pogledal sem novo različico programa in odlično deluje. Mislim, da smo sedaj dosegli vse funkcionalnosti, ki jih potrebujemo.
Lepa hvala za odzivnost in skrb.
Odvetniška pisarna Jadek & Pensa, Ljubljana / Srečo Jadek


Senčila
Izdelavo nove spletne strani smo zaupali lokalnemu podjetju PROLOG. Spletno stran ste nam ob upoštevanju naših želja in vaših izkušenj izdelali hitro in učinkovito. Kombinacija oblike, vsebine, razporeditve in dobrih iskalnih nastavitev, nam vedno znova prinese  veliko potencialnih strank. Zadovoljni smo!
SM SENČILA d.o.o., Logatec / Renata Mays